<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62392658-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script>
Coşul tău este gol!

Informatii despre livrare

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este in 24h de la comanda. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus. 
Taxa de Transport prin Fan Courier este:
- 17 RON
pentru primul kilogram +1 lei/kg pentru kilogramele suplimentare.pentru comenzi cu livrare in Bucuresti
- 22 RON pentru
primul kilogram +1 lei/kg pentru kilogramele suplimentare.comenzi cu livrare in afara Bucurestiului.
Livrarea se face la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.
De asemenea pentru livrarile in Bucuresti puteti opta pentru ridicare personala de la sediul nostru din Aleea Teisani, nr. 27-33. Sector 1, Bucuresti
, DOAR IN CAZUL IN CARE SE OBTEAZA PENTRU PLATA PRIN TRANSFER BANCAR.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii. Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Fan Courier in cazul in care ati optat pentru varianta Ramburs. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare.
 

Modalitati de plata:
Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului;
Transfer bancar.

Plata  cu cardul bancar.